Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g de petits encornets entiers, préparés par le poissonnier
- 35 g de chorizo, doux ou fort selon votre goût
- 3 gousses d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 4 brins de thym citron
- sel
- piment d'Espelette
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 803 kJ / 191 kcal
- Protein
- 20 g
- Carbohydrates
- 4 g
- Fat
- 10 g
In Collections
Alternative recipes
Petits encornets à l'ail, artichauts et lard
30 min
Seiche à la sauce tomate
1 Std. 15 Min
Filets de rouget sur ruban de courgette et tapenade
25 min
Seiches marinées à l'huile d'olive et au citron
1 Std. 35 Min
Risotto à l'encre de seiche
1 Std.
Calamars aux tomates, poivrons et paprika
45 min
Seiche à l'ail et à la coriandre
1 Std. 15 Min
Calamars vapeur à la catalane
35min
Calamar à la piperade
35min
Filets de rouget sauce safranée
45 min
Encornets à la provençale
55 min
Lotte et crevettes à l'américaine
1 Std. 15 Min