Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g de petits encornets entiers, préparés par le poissonnier
- 35 g de chorizo, doux ou fort selon votre goût
- 3 gousses d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 4 brins de thym citron
- sel
- piment d'Espelette
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 803 kJ / 191 kcal
- Protein
- 20 g
- Carbohydrates
- 4 g
- Fat
- 10 g
In Collections
Alternative recipes
Petits encornets à l'ail, artichauts et lard
30 Min
Brandade de morue et persillade
50 Min
Seiche à l'ail et à la coriandre
1 Std. 15 Min
Moules à l'escabèche
24 Std.
Mijoté de poulpe à la tomate et à la menthe
1h 10min
Risotto au calamar
1 Std. 30 Min
Calamars vapeur à la catalane
35min
Moules au curry
40min
Mouclade charentaise
40min
Seiches marinées à l'huile d'olive et au citron
1h 35min
Calamar à la piperade
35min
Encornets à la provençale
55 Min