Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g de petits encornets entiers, préparés par le poissonnier
- 35 g de chorizo, doux ou fort selon votre goût
- 3 gousses d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 4 brins de thym citron
- sel
- piment d'Espelette
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 803 kJ / 191 kcal
- Protein
- 20 g
- Carbohydrates
- 4 g
- Fat
- 10 g
In Collections
Alternative recipes
Raie aux câpres
45min
Lotte et crevettes à l'américaine
1h 15 min
Moules au roquefort
40min
Seiche à la sauce tomate
1h 15 min
Seiche à l'ail et à la coriandre
1h 15 min
Calamars farcis au chorizo
1h 10min
Maquereaux et artichauts à l'escabèche
12h
Calamars vapeur à la catalane
35 Min
Petits encornets à l'ail, artichauts et lard
30min
Risotto au calamar
1h 30min
Daurade à l'ail
40min
Risotto à l'encre de seiche
1h