Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 orange non traitée
- 500 g de vin rouge
- 50 g de sucre de canne
- 1 bâton de cannelle
- 1 clou de girofle
- 8 pruneaux dénoyautés
- 4 figues sèches
- 4 abricots secs dénoyautés
- 60 g d'amandes décortiquées
- 60 g de cerneaux de noix
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1452 kJ / 349 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 18 g
- Fat
- 35 g
In Collections
Alternative recipes
Poires au vin rouge
3 godz. 20 min
Tarte à l'orange
12 Std.
Salade d'oranges aux dattes
1h
Soupe de poire au vin rouge
20 Min
Le milhassou
2h
Salade de boulgour au fenouil et à l'orange
35 Min
Chutney d'abricots
4h
Pêche pochée au thym
3 godz. 20 min
Runebergstarta (Gâteaux aux amandes et au rhum)
45 Min
Figues vapeur et sirop au vin rouge
35 Min
Baba aux agrumes
8 Std. 45 Min
Cake citron vert, gingembre et cerise
1h 10min