Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 orange non traitée
- 500 g de vin rouge
- 50 g de sucre de canne
- 1 bâton de cannelle
- 1 clou de girofle
- 8 pruneaux dénoyautés
- 4 figues sèches
- 4 abricots secs dénoyautés
- 60 g d'amandes décortiquées
- 60 g de cerneaux de noix
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1452 kJ / 349 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 18 g
- Fat
- 35 g
In Collections
Alternative recipes
Chutney d'abricots
4 godz.
Salade d'orange au thé et à la rose
5h 30 min
Crème d'huître
35min
Confiture fruits secs et agrumes
30min
Figues vapeur et sirop au vin rouge
35min
Soupe de poires et raisins
35min
Soupe de poire au vin rouge
20min
Confiture de kumquats et fruits de la Passion à la cardamome
45 Min
Sardines grillées à la gremolata
35min
Salade de bulots, pommes de terre, pesto de câpres et persil
40 min
Coings farcis aux fruits secs
1 godz. 10 min
Soupe de poissons
45 Min