Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte brisée
- 75 g de beurre demi-sel
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 pincée de sel
- 50 g d'eau
La garniture
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 250 g de sirop d'érable
- 50 g de fécule de maïs
- 2 œufs
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1445.1 kJ / 346.2 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Carbohydrates
- 41 g
- Fat
- 18.1 g
- Fibre
- 0.8 g
Alternative recipes
Gâteau de rêve danois
1u.
Tourte de canard aux fruits épicés
1 Std. 30 Min
Tarte sucrée du Berry
1u.
Mug cake aux pommes et aux raisins secs
25 Min
Le gâteau de Peau d'Ane
1 Std. 15 Min
Carrés gourmands aux abricots
3sa
Gâteau courge, pomme et flocons d'avoine
1 Std. 15 Min
Pain de Gênes
1u.
Muffins à la semoule de maïs
20 Min
Tarte sucrée au potiron
1u.
Kardemummabullar
5sa
Biscuits aux canneberges et aux amandes (métrique)
1 Std. 20 Min