Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 citrons jaunes non traités
- 5 brins de persil plat frais
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 20 g de beurre doux
- 50 g d'eau
- 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 100 g de fromage à tartiner nature, type St Môret®
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 700 kJ / 167 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Carbohydrates
- 5.3 g
- Fat
- 10.5 g
In Collections
Alternative recipes
Moules sauce Alfredo
45 min
Moules à l'espagnole
50 min
Moules à la crème et au vin blanc
45 min
Moules au roquefort
40 min
Chaudrée de moules
35 min
Mouclade
1h
Tagliolini à l'espadon
25 min
Moules à la basquaise
55 min
Moules à la provençale
35 min
Penne aux moules
1 godz. 5 min
Moules à la bretonne
55 min
Moules au curry
40 min