Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 citron jaune non traité
- 12 pommes de terre cireuses (à chair ferme), type ratte
- 4 - 5 artichauts poivrade
- 6 oignons nouveaux
- 2 gousses d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 600 g de sauté de veau, coupé en cubes (3 cm)
- 5 g de ras el-hanout
- 200 g de vin blanc
- 350 g de bouillon de légumes
- du sel
- 300 g de petits pois frais
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1710 kJ / 407 kcal
- Protein
- 38 g
- Carbohydrates
- 29 g
- Fat
- 13 g
In Collections
Alternative recipes
Navarin de veau au safran et légumes printaniers
1h
Sauté d'agneau aux légumes
45 min
Couscous de veau
1 godz. 25 min
Sauté de veau aux olives
1h
Veau aux olives
1h
Alouettes provençales
1 godz. 30 min
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1 godz. 30 min
Emincé de veau mariné aux petits légumes
1h
Tajine de poulet aux légumes de printemps
1h
Bœuf carottes
2h
Bœuf mijoté aux aubergines et olives vertes
2h
Veau Marengo
55 min