Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 citron jaune non traité
- 12 pommes de terre cireuses (à chair ferme), type ratte
- 4 - 5 artichauts poivrade
- 6 oignons nouveaux
- 2 gousses d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 600 g de sauté de veau, coupé en cubes (3 cm)
- 5 g de ras el-hanout
- 200 g de vin blanc
- 350 g de bouillon de légumes
- du sel
- 300 g de petits pois frais
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1710 kJ / 407 kcal
- Protein
- 38 g
- Carbohydrates
- 29 g
- Fat
- 13 g
In Collections
Alternative recipes
Navarin d'agneau printanier
1h 20min
Couscous d'agneau et de légumes (bidawi)
1h 5min
Ragoût de bœuf aux légumes-racines
2h 40min
Tajine de poulet aux légumes de printemps
1 Std.
Ragoût express d'agneau épicé
30min
Alouettes provençales
1 godz. 30 min
Bœuf bourguignon
1hod. 25min
Couscous d'agneau express
55 Min
Couscous d'agneau et légumes
1 Std. 10 Min
Tajine d'agneau safrané aux carottes fondantes
1 Std.
Veau aux olives
1 Std.
Couscous de veau
1hod. 25min