Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 citron jaune non traité
- 12 pommes de terre cireuses (à chair ferme), type ratte
- 4 - 5 artichauts poivrade
- 6 oignons nouveaux
- 2 gousses d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 600 g de sauté de veau, coupé en cubes (3 cm)
- 5 g de ras el-hanout
- 200 g de vin blanc
- 350 g de bouillon de légumes
- du sel
- 300 g de petits pois frais
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1710 kJ / 407 kcal
- Protein
- 38 g
- Carbohydrates
- 29 g
- Fat
- 13 g
In Collections
Alternative recipes
Lapin chasseur et pommes de terre sautées
1 Std. 30 Min
Ragoût express d'agneau épicé
30 Min
Sauté d'agneau aux légumes
45 Min
Tajine d'agneau safrané aux carottes fondantes
1 Std.
Blanquette de veau
1 Std.
Veau Marengo
55min
Navarin d'agneau printanier
1h 25min
Couscous de légumes au lapin
1 Std.
Paleron au potiron et au vin blanc
3h
Lapin à la provençale
1 Std.
Bœuf mijoté aux aubergines et olives vertes
2h
Lapin marengo
1 Std.