Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 citron jaune non traité
- 12 pommes de terre cireuses (à chair ferme), type ratte
- 4 - 5 artichauts poivrade
- 6 oignons nouveaux
- 2 gousses d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 600 g de sauté de veau, coupé en cubes (3 cm)
- 5 g de ras el-hanout
- 200 g de vin blanc
- 350 g de bouillon de légumes
- du sel
- 300 g de petits pois frais
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1710 kJ / 407 kcal
- Protein
- 38 g
- Carbohydrates
- 29 g
- Fat
- 13 g
In Collections
Alternative recipes
Foies de volaille au beurre de noisette, légumes vapeur
50min
Tajine d'agneau safrané aux carottes fondantes
1 Std.
Sauté de veau Marengo
1 Std. 15 Min
Bœuf bourguignon
1 Std. 25 Min
Lapin chasseur et pommes de terre sautées
1 Std. 30 Min
Couscous de légumes au lapin
1 Std.
Sauté de veau aux olives
1 Std.
Veau aux olives
1 Std.
Sauté d'agneau aux légumes
45min
Couscous d'agneau express
55 min
Bœuf mijoté aux aubergines et olives vertes
2 Std.
Rôti de veau et haricots verts
1 Std.