Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g d'oignon, coupé en morceaux
- 600 g d'épaule d'agneau désossée, très froide et coupée en cubes de 5 cm
- ½ bouquet de coriandre fraîche, équeuté
- 75 g de chapelure
- du sel
- du poivre moulu
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 5 brins de thym-citron
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 999 kJ / 239 kcal
- Protein
- 21 g
- Carbohydrates
- 10 g
- Fat
- 12 g
In Collections
Alternative recipes
Nems aux crevettes et à la sauce aigre-douce
1h 15 min
Tielle sétoise
3h 30min
Tarte aux sardines et aux olives
1h 30min
Boulettes de veau aux herbes
35 Min
Tarama aux œufs de cabillaud
1h 15 min
Maquereaux et artichauts à l'escabèche
12h
Croquettes de poisson à l'oignon
25 min
Carpaccio de veau vitello tonnato
1h
Brochettes de porc satay
25 min
Petits pains au porc (nikumans)
2h
Côtes de porc fermier et aubergines
1h 15 min
Boulettes de veau au piment d'Espelette
1h 25min