Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g d'oignon, coupé en morceaux
- 600 g d'épaule d'agneau désossée, très froide et coupée en cubes de 5 cm
- ½ bouquet de coriandre fraîche, équeuté
- 75 g de chapelure
- du sel
- du poivre moulu
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 5 brins de thym-citron
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 999 kJ / 239 kcal
- Protein
- 21 g
- Carbohydrates
- 10 g
- Fat
- 12 g
In Collections
Alternative recipes
Acras de poulet
50 Min
Raviolis vietnamiens vapeur au porc
50 Min
Lasagne de veau aux légumes grillés
1 godz. 30 min
Gravlax de cabillaud au piment fumé
3 godz. 10 min
Keftas d'agneau, asperges et sauce au sésame
35 min
Navarin d'agneau printanier
1hod. 25min
Tarte aux sardines et aux olives
1 godz. 30 min
Alouettes provençales
1 godz. 30 min
Boulettes de veau aux herbes
35 min
Œuf en robe verte, topinambour et sabayon acidulé (Zone 8)
1h 45min
La daube niçoise
13h 20 min
Légumes farcis au bœuf
1h 15min