Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 700 g d'escalopes de dinde émincées
- 250 g de yaourt nature brassé (2 yaourts)
- 1 ½ c. à café de garam masala en poudre
- 1 pistil de safran
- 200 g de lait
- 25 g d'huile de sésame
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 1 c. à café de cumin en poudre
- 1 c. à café de paprika
- 3 clous de girofle
- 2 gousses de graines de cardamome
- 110 g d'oignon, coupé en 4
- 1 gousse d'ail
- 10 g de gingembre frais
- 400 g de pulpe de tomate en dés
- du sel
- du poivre moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1766 kJ / 421 kcal
- Protein
- 50 g
- Carbohydrates
- 19 g
- Fat
- 15 g
Alternative recipes
Chicken korma
50min
Poulet à la cantonaise et aux légumes
35min
Poulet marocain au garam masala et couscous
50min
Bœuf carottes vietnamien
1h 20min
Colombo de porc
1h 15min
Poulet tikka masala
35min
Porc vindaloo
2h 30min
Poulet piment-cacahuète
45min
Curry de bœuf, coco et riz
1 Std. 40 Min
Curry de poulet express
30min
Poulet tandoori
45min
Biryani de poulet
55min