Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 750 g de paleron de bœuf, coupé en cubes de la taille d'un glaçon
- 240 g d'oignons rouges (2), coupés en 4
- 1 gousse d'ail
- 35 g de beurre
- 1 jus d'orange
- 1 zeste d’orange
- 10 g de fond de veau
- 400 g de pulpe de tomate
- 30 g de vin rouge
- 100 g de minicarottes
- sel
- poivre moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2547 kJ / 609 kcal
- Protein
- 72 g
- Carbohydrates
- 12 g
- Fat
- 29 g
Alternative recipes
Bœuf au pain d'épices et pommes vapeur
45 min
Curry d'agneau
1h
Poulet aux citron et amandes
1 godz. 5 min
Osso-buco aux agrumes
1 Std. 20 Min
Aiguillettes de canard, curry et ananas
25 Min
Marmite d'agneau au fromage blanc
50 min
Stifado de bœuf
1 Std. 30 Min
Poulet à l'orange
1 Std. 30 Min
Sauté de porc à l'orange
1h
Porc aigre-doux à la purée
40 min
Bœuf Stroganov
55min
Veau aux champignons, moutarde et tagliatelle
35 min