Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 750 g de paleron de bœuf, coupé en cubes de la taille d'un glaçon
- 240 g d'oignons rouges (2), coupés en 4
- 1 gousse d'ail
- 35 g de beurre
- 1 jus d'orange
- 1 zeste d’orange
- 10 g de fond de veau
- 400 g de pulpe de tomate
- 30 g de vin rouge
- 100 g de minicarottes
- sel
- poivre moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2547 kJ / 609 kcal
- Protein
- 72 g
- Carbohydrates
- 12 g
- Fat
- 29 g
Alternative recipes
Sauté de porc à l'hawaïenne
45 dk
Aiguillettes de canard, curry et ananas
25min
Stifado de bœuf
1sa 30 dk
Curry de canard à l'ananas
30 dk
Curry de poulet à l'ananas
35min
Colombo de porc
1 Std. 20 Min
Blancs de dinde épicés à la mangue, boulgour aux raisins
2 Std. 45 Min
Bœuf Stroganov
55 min
Ragoût des Caraïbes et sa timbale de riz
9h 15min
Papillote de canard au miel et aux poires
1h
Porc aigre-doux à la purée
40min
Longe de porc à la riojana
50min