Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 g de beurre doux, et un peu pour beurrer
- 200 g de saucisse de porc crue, sans peau et coupée en rondelles
- 100 g de jambon cru, type speck, coupé en cubes (1 cm)
- 500 g de lait
- 3 œufs
- 300 g de farine de sarrasin
- 1 c. à café de sel
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1381 kJ / 330 kcal
- Protein
- 17 g
- Carbohydrates
- 30 g
- Fat
- 17 g
In Collections
Alternative recipes
Pavé au chocolat épicé
12h
Pizza aux sardines
3 godz.
Focaccia aux pois chiches
3 godz.
Pain à la feta et aux olives
5h 15 min
Fougasse briochée, oignon et fromage
45 Min
Sandwich ouvert à la betterave et au hareng (Smørrebrød)
55 min
Le pain bannique
30min
Schiacciata au raisin
2 godz.
Schiacciata complète à la tomate
45 Min
Pizza aux 3 farines
1h 35 min
Coulommiers comme un gâteau
12h
Pain au yaourt
1 godz. 50 min