Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min., très froide
- le jus d'un citron vert
- 20 g d'huile de noisette
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre noir fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 10 portions
- Calories
- 5483 kJ / 1331 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 9 g
- Fat
- 140 g
- Fibre
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Verrines "toutes vertes"
30 min
Soufflé au chocolat et à l'orange
50 min
Tiramisu poivron-framboise
8 Std. 45 Min
Blancs d'œufs montés en neige
5 Min
Mousse de betterave et harengs marinés en brochette
1 godz. 15 min
Sabayon au citron
15 min
Chantilly au clou de girofle
20 min
Chantilly au chèvre sucrée
10 min
Aubergines d'Almagro marinées
96 godz.
Sauce orange-citron
30 min
Meringue italienne
30 min
Crème fouettée aux mûres
15 min