Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Le glaçage au citron vert
- 150 g de sucre en poudre
- le zeste d'un citron vert
- 1 blanc d'œuf
L'appareil à madeleines
- 3 œufs
- 2 jaunes d'œufs
- 110 g de sucre en poudre
- 120 g de beurre fondu, et un peu pour les plaques
- 100 g de farine de blé, et un peu pour les plaques
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 668.8 kJ / 159.9 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Carbohydrates
- 19.7 g
- Fat
- 7.9 g
- Fibre
- 0.2 g
Alternative recipes
Financiers au citron
40 min
Madeleines à l'orange
1h
Cake au citron vert
1h
Meringues à la pistache
2h 30min
Petits cakes aux fruits secs et citron
45min
Quatre-quarts au citron très doux
1h
Cake au citron vert
1h
Tarte au citron de Menton
1h 15 min
Cake aux pépites de chocolat et aux abricots
1h 10 min
Tuiles aux amandes
25min
Minicakes pêche-abricot
35min
Cake au citron et au pavot
50min