Devices & Accessories
Groene pannenkoeken met ham en kaas
Prep. 40 min
Total 55 min
10 stuks
Ingredients
Pannenkoeken beslag
-
bloem250 g
-
melk500 g
-
olijfolie15 g
-
eieren2
-
fijn zout1 snuifje
-
diepgevroren spinaziebladeren ontdooid en uitgeknepen200 g
-
olijfolie plus extra om te bakkeng
Vulling
-
middelharde kaas in stukken (bv. Cheddar)200 g
-
gekookte ham in stukken (3 cm)180 g
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifjes
Difficulty
easy
Nutrition per 1 stuk
Protein
14.5 g
Calories
1057 kJ /
253 kcal
Fat
11.7 g
Carbohydrates
22.3 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Kinderen in de keuken
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
50min
Veggie regenboog pizza
Nenhuma avaliação
Chilli con carne
35min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2h 10min
Knäckebröd met maanzaad en rozemarijn
1h 15min
Courgetteomelet
40min
Curryworst en linzen
1h
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9h 15min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1h 15min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1h 35min
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1h 15min
Fideuá van groenten
40min