Devices & Accessories
Curryworst en linzen
Prep. 20 min
Total 1 h
4 porties
Ingredients
-
gedroogd venkelzaad½ tl
-
komijnzaden½ tl
-
korianderzaden1 tl
-
gedroogde gemalen kurkuma2 tl
-
gember, vers gepeld, in stukken (2 cm)
-
teentjes knoflook4
-
lange rode chilipepers ontpit indien gewenst1 - 2
-
koriander4 takjes
-
olijfolie1 el
-
wortel in stukken100 g
-
selderstengels in stukken2
-
rode paprika ontpit, in stukken100 g
-
sojasaus2 el
-
tamarindepasta (zie tip)1 el
-
oestersaus (optional)1 el
-
1 el suikerbruine suiker1 el
-
water900 g
-
Franse groene linzen, gedroogd, geheel (zie tip)300 g
-
worst (bv. rund of varken), rauwe worst is vereist500 g
-
kokosroom270 g
-
pindakaas60 g
-
broccoli in roosjes (3 cm)150 g
-
bloemkool in roosjes (3 cm)150 g
-
verse princessenbonen afgesneden en in drieën gesneden100 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
49.4 g
Calories
4092 kJ /
974 kcal
Fat
63.1 g
Fibre
22.5 g
Carbohydrates
45.4 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Koken met de Varoma
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Ijs van Kokos met Ananascoulis en Gemberkoekjes
No ratings
Gekruide lamstaart
40 min
Groentetaart met korst van kikkererwtenmeel
No ratings
Gevulde kroketten
No ratings
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1 h
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55 min
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
No ratings
Cecina ham en geitenkaaskroketten
9 h 20 min
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20 min
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1 h 15 min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1 h 35 min