Devices & Accessories
Vegan Bolognese
Prep. 15 min
Total 50 min
4 portie
Ingredients
Veganistische kaasvervanger
-
rauwe cashewnoten85 g
-
voedingsgist15 g
-
knoflookpoeder2 snuifjes
-
zout½ tl
Saus
-
kidneyboon, uit blik (uitlekgewicht 255 g), uitgelekt1 blik
-
olijfolie20 g
-
teentje knoflook1
-
selder in stukken gesneden100 g
-
wortelen in stukken gesneden150 g
-
ui in achtsten gesneden1
-
witte wijn, droog (veganistisch)100 g
-
gehakte tomaten, uit blik (400 g)1 blik
-
tomatenpuree50 g
-
zout1 ½ tl
-
komijn, gemalen½ tl
-
tijm, gedroogd1 tl
-
gemalen gedroogde rozemarijn1 tl
-
gerookte paprikapoeder½ tl
-
peper, gemalen½ tl
Difficulty
medium
Nutrition per 1 portie
Protein
14.2 g
Calories
1521.1 kJ /
363.6 kcal
Fat
15.6 g
Fibre
10.5 g
Carbohydrates
40.5 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Wij vieren onze eigenheid
25 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Stevige linzenchili
50min.
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3hod.
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Žádné hodnocení
Peren op Sinaasappelsiroop
Žádné hodnocení
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Žádné hodnocení
Amandelijs (zonder toegevoegde suiker)
Žádné hodnocení
Pulled barbecue jackfruit
25min.
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13hod. 30min.
Gebakken buns
Žádné hodnocení
Lasagne Bolognese met Verse Spinazie Pasta
3hod.
Bulgur en rode linzensoep
50min.
Quiche met Ricotta en Paprika
Žádné hodnocení