Devices & Accessories
Vegetarische bruine rijst
Prep. 5 min
Total 40 min
4 porties
Ingredients
-
verse gember in plakjes (2 mm)15 g
-
uien gehalveerd120 g
-
verse rode chilipeper ontpit, grof gehakt1
-
olie25 g
-
paprika in blokjes (± 2 cm)180 g
-
verse champignons de Paris, in plakjes (0,5 cm)120 g
-
wortelen in blokjes (± 1 cm)80 g
-
voorgekookte bruine rijst250 g
-
water400 g
-
sojasaus50 g
-
oestersaus20 g
-
geroosterde sesamolie1 tl
-
zout1 tl
-
½ tl gemalen zwarte pepergemalen witte peper½ tl
-
olie1 - 2 el
-
eieren4
-
verse sojascheuten om op te dienen
-
lente-ui als afwerking
-
sesamzaad om te bestrooien
-
geroosterde sesamolie om te besprenkelen
Difficulty
easy
Nutrition per 4 porties
Sodium
5953.4 mg
Protein
41.9 g
Calories
4875.8 kJ /
1165.4 kcal
Fat
61.9 g
Fibre
10.4 g
Saturated Fat
9 g
Carbohydrates
112.9 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Chinese keuken
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30 min
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45 min
Paksoi en ham rijst
40 min
Rijst met rundvlees en broccoli
50 min
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45 min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1 h
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40 min
Quinoakoekjes
1 h
Penne met mosselen
1 h 5 min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1 h 30 min
Thaise rode curry
1 h
Vegetarische chili
1 h 5 min