Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g water
- 2 teentjes knoflook (ong. 5 g totaal)
- ¼ - ½ tl gemalen cayennepeper
- 50 g verse koriander
- 100 g verse babyspinazie
- 40 g olijfolie
- 1 tl zout
- 600 g witvisfilet (b.v. heilbot, schelvis, kabeljauw; 1 cm dik), ontveld, zonder graten
- 400 g aardappelen, nieuwe of vastkokende, in kleine stukken (1 cm)
- ¼ tl gemalen kurkuma
- 4 tl kikkererwtenbloem (ong. 15 g, zie tip)
- 1 tl suiker
- ½ tl vers gemalen peper, plus extra naar smaak
- 2 tl citroensap
- 200 g wortelen, in schijfjes (1 cm dik)
- 200 g broccoliroosjes, in stukken (3 cm)
- 250 g Griekse yoghurt
- verse koriander, plus extra als garnituur
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 1830 kJ / 437 kcal
- Protein
- 36 g
- Carbohydrates
- 28 g
- Fat
- 18 g
- Fibre
- 5.9 g
In Collections
Alternative recipes
Griekse varkensstoofpot
45 Min
Geraspte wortelsalade
10 min
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30 Min
Roerbak met aubergines en kofu
Keine Bewertungen
Omelet van eiwit
35 min
Trio van rijst, vis en groenten
35 min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30 Min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 Min
Pastasalade met groenten
1 Std.
Viscurry
35 min
Snelle regenboogsalade
10 min