Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g de cheddar, coupé en morceaux
- 6 tranches de pain de mie blanc, toastées
- 6 tranches de jambon blanc
- 25 g de fécule de maïs
- 200 g de bière brune
- 3 c. à soupe de moutarde douce
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à soupe de sauce Worcestershire
- Nutrition
- per 1 tranche
- Calories
- 1920 kJ / 460 kcal
- Protein
- 29.2 g
- Carbohydrates
- 22.2 g
- Fat
- 27.5 g
- Fibre
- 1.3 g
In Collections
Alternative recipes
Ficelles picardes
2h
Gratin crémeux à la normande
1 godz. 5 min
Welsh au stilton
35 Min
Ch'tiflette (tartiflette au maroilles)
1 Std. 25 Min
Baguette flammekueche
40 Min
La fondue aux trois fromages
4 godz. 35 min
Sauce au cidre
20min
Flamiche aux chicons et maroilles
2h
Tarte au libouli
2sa 45 dk
Carbonade flamande
1sa 45 dk
Gaufres de pomme de terre au camembert
45 Min
Gratin de comté façon pudding
45 Min