Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g de beurre, coupé en morceaux et un peu pour beurrer
- 300 g de lait
-
20
g de levure boulangère fraîche, émiettée
or 10 g de levure boulangère sèche - 20 - 60 g de sucre en poudre
-
550
g de farine de blé, type 55
or 550 g de farine à pain - 1 ½ c. à café rase de sel
-
30
g de pralines roses, concassées
or 30 g de pépites de chocolat - 1 œuf, légèrement battu pour la dorure
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1179 kJ / 282 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Carbohydrates
- 50.8 g
- Fat
- 7.4 g
Alternative recipes
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6 Std. 15 Min
Brioche de Jeanne
4sa 15 dk
Brioche "super bonne"
3sa
Pain cocotte
2 godz. 20 min
Napolitain
73h 40min
Baguette viennoise
4sa 25 dk
Pain au lait (Simplicité)
2 godz. 20 min
Kringle (Estonie)
2 godz. 40 min
Beignets au four
2sa
Roulé brioché aux fruits confits
3 godz. 10 min
Pains au lait fourrés (Découverte)
45 min
Roulés briochés au chocolat
2 godz. 40 min