![Pain au lait façon chinois (Plaisir) Pain au lait façon chinois (Plaisir)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/970D8D03-BEA3-4247-B6A3-3563D1588283/Derivates/f64c9f0d-cbb2-4110-9a1a-8f6522b8381e.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g de beurre, coupé en morceaux et un peu pour beurrer
- 300 g de lait
-
20
g de levure boulangère fraîche, émiettée
or 10 g de levure boulangère sèche - 20 - 60 g de sucre en poudre
-
550
g de farine de blé, type 55
or 550 g de farine à pain - 1 ½ c. à café rase de sel
-
30
g de pralines roses, concassées
or 30 g de pépites de chocolat - 1 œuf, légèrement battu pour la dorure
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1179 kJ / 282 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Carbohydrates
- 50.8 g
- Fat
- 7.4 g
Alternative recipes
Roulés briochés au chocolat
2 Std. 40 Min
Brioche "super bonne"
3 Std.
Brioche de Jeanne
4h 15min
Baguette viennoise
4h 25min
Pain cocotte
2 Std. 20 Min
Napolitain
73 godz. 40 min
Gâteau vapeur marbré
1 godz. 30 min
Kringle (Estonie)
2 Std. 40 Min
Pain au lait (Simplicité)
2 Std. 20 Min
Streusel
2 Std.
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6 Std. 15 Min
Beignets au four
2 Std.