Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 crabes cuits (tourteaux)
- 100 g de pain dur
- 100 g de lait
- 1 bouquet de persil frais
- 150 g d'oignon, coupé en deux
- 4 gousses d'ail
- 30 g d'huile d'olive
- 100 g de lardons
- le jus d'un citron jaune
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 piment oiseau frais, épépiné et émincé très finement
- 4 c. à café de chapelure
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1747 kJ / 418 kcal
- Protein
- 40.5 g
- Carbohydrates
- 25.8 g
- Fat
- 17 g
- Fibre
- 2.8 g
In Collections
Alternative recipes
Amuse bouche : ravioles de Saint-Jacques acidulées
50 min
Moules à l'escabèche
24 godz.
Brandade de morue
24h 35 min
Rougail crevette
50 min
Croquettes de morue, sauce chien
24 godz.
Crabe farci aux herbes
1 godz. 20 min
Cailles farcies
1 godz. 15 min
Moules à la basquaise
55 min
Huîtres farcies à la fondue de poireau
45 min
Langoustines sauce au whisky
1 godz. 10 min
Féroce d'avocat
30min
Acras de morue
13 godz.