Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 crabes cuits (tourteaux)
- 100 g de pain dur
- 100 g de lait
- 1 bouquet de persil frais
- 150 g d'oignon, coupé en deux
- 4 gousses d'ail
- 30 g d'huile d'olive
- 100 g de lardons
- le jus d'un citron jaune
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 piment oiseau frais, épépiné et émincé très finement
- 4 c. à café de chapelure
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1747 kJ / 418 kcal
- Protein
- 40.5 g
- Carbohydrates
- 25.8 g
- Fat
- 17 g
- Fibre
- 2.8 g
In Collections
Alternative recipes
Brandade de morue
24 Std. 35 Min
Langoustines sauce au whisky
1h 10min
Féroce d'avocat
30min
Soupe de moules à la citronnelle
40 Min
Moules à l'escabèche
24h
Fumet de poisson
45 Min
Chop suey aux gambas
1hod.
Cotriade
1hod.
Sauce périgourdine
35 Min
Pâté périgourdin
48 Std.
Tourment d'amour
2 Std.
Rillettes de poulet
6 godz.