Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 6 nectarines
- 150 g de biscuits roses de Reims (18 biscuits env.)
- 50 g de sucre en poudre
- 2 c. à soupe d'amandes effilées
Le coulis
- 2 nectarines
- 50 g de sucre en poudre
- 50 g d'eau
- 1 brin de menthe fraîche, effeuillé
Les blancs en neige
- 4 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
- 250 g de mascarpone
- 1 sachet de sucre vanillé (7,5 g)
La finition
- 1 brin de menthe fraîche, effeuillé
- Nutrition
- per 1 verre
- Calories
- 970 kJ / 231 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 29 g
- Fat
- 11 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Mousse d'abricot aux amandes
No ratings
Mousse à l'abricot
2 Std.
Mousse aux nectarines
2 godz. 45 min
Pêches pochées, framboises, amandes
45min
Verrines à l'orange
1 Std. 15 Min
Mousse à l'abricot
3 Std. 30 Min
Crème fraise rhubarbe
1 Std. 30 Min
Mousse aux griottes
2 godz. 30 min
Fraîcheur de nectarine en verrines
25 menit
Charlotte à la rhubarbe et aux fraises
12j
Tiramisu fraise rhubarbe en verrines
2 godz. 30 min
Tiramisu aux framboises
3 Std.