Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g olive oil
- 150 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 250 g red peppers, quartered
- 400 g tinned chopped tomatoes
- ½ - 1 tsp dried chilli flakes, to taste
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- 500 g beef mince, broken in pieces
- 2 Tbsp tomato purée
-
1
heaped tsp meat stock paste
of 1 meat stock cube (for 0.5 l) - 1 Tbsp sweet chilli sauce
- ¾ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- 400 g tinned kidney beans, (1 tin, drained)
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1452 kJ / 346 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 10.9 g
Alternatieve recepten
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 Std. 20 Min
Cottage Pie with Colcannon Mash
1 Std. 50 Min
Chicken and Chorizo Hotpot
45min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30min
Shepherd's Pie
1h 40min
Bolognese Sauce
1 Std. 15 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Butter Chicken
50min
Sausage and Bacon Casserole
50min
Toad in the Hole
1 Std.
Prawn and Chorizo Paella
45min
Chicken Curry with Spinach
1 Std. 5 Min