Apparaten en accessoires
Apples with Cider Sabayon Sauce
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 portions
Ingrediënten
Steamed Apples
-
dessert apples (approx. 150 g each) (e.g. Braeburn, Golden Delicious, Fuji, Royal Gala), peeled and cored4
-
lemon juice2 - 3 Tbsp
-
water500 g
Cider Sabayon Sauce
-
sugar50 g
-
egg1
-
egg yolks3
-
dry cider160 g
-
1 tsp ground cinnamon, for sprinklingcinnamon sugar for sprinkling2 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
5 g
Calorieën
969 kJ /
232 kcal
Vetten
6 g
Vezels
2.7 g
Koolhydraten
4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Great Taste On Every Level
72 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Pea Pod Flans with Yoghurt and Mint Cream
1u. 40min
Parmesan Herb Madeleines
1u.
Vanilla sauce (crème anglaise)
15min
Onion Ricotta Cakes with Sage
1u.
Floating Islands
40min
Hollandaise Sauce
15min
Polenta Mandarin and Almond Cake
2u. 35min
Polenta Cake
1u.
Beurre Blanc
20min
Egg Liqueur Crème Brûlée
1u. 15min
Apple strudel
1u. 45min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10min