Geräte und Zubehör
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 1 Std.
4 portie
Zutaten
Salsa
-
rode peper, vers gehalveerd en ontpit1
-
teentjes knoflook2
-
extra vergine olijfolie plus extra om te besprenkelen80 gram
-
water60 g
-
sherryazijn15 g
-
sultana rozijn50 g
-
ingemaakte baby kappertjes uitgelekt30 g
-
pijnboompitten geroosterd30 g
-
peterselieblad, vers grof gehakt5 takjes
-
citroen alleen fijn geraspte schil1
-
zeezout plus extra naar smaak½ theelepel
Bloemkoolsteaks
-
bloemkool2
-
oregano, gedroogd naar smaak
Bloemkoolpuree
-
water500 g
-
olijfolie10 g
-
amandelmelk100 g
-
zeezout½ tl
-
zwarte peper, gemalen plus extra naar smaak1 snuifje
-
50 g roombotermargarine50 g
-
kristalsuiker1 snuifje
-
teentje knoflook1
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
762.7 mg
Eiweiß
7.9 g
Brennwert
1851.9 kJ /
442.6 kcal
Fett
35.8 g
Ballaststoffe
7.7 g
gesättigte Fettsäuren
5.8 g
Kohlenhydrate
29.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch zu sehen in
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pompoen-Appelcake met Havervlokken
1 Std. 20 Min
Aardappelsalade met Groene Overheerlijke Dressing
45 Min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 Min
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Keine Bewertungen
Pulled barbecue jackfruit
25 Min
Italiaanse brunch
1 Std. 30 Min
Gazpacho met kers en munt
Keine Bewertungen
Nyonya kip-curry bun
Keine Bewertungen
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Keine Bewertungen
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Keine Bewertungen
Wortelsalade met sesamcrackers
1 Std.
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
35 Min