Geräte und Zubehör
Griekse Broccoli met Rucola Salade Pesto en Geroosterde Citroen
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
6 portie
Zutaten
Rucola pesto
-
Parmezaanse kaas in stukken gesneden60 g
-
citroen alleen schil, witte vlies verwijderd1
-
pijnboompitten30 g
-
teentjes knoflook2
-
rucola85 g
-
extra vergine olijfolie75 g
-
citroensap15 g
-
zout¼ tl
Broccoli
-
extra vergine olijfolie om in te vetten1 el
-
broccoliroosjes560 g
-
rode uien in dunne plakjes gesneden220 g
-
kerstomaten gehalveerd220 g
-
feta kaas verkruimeld150 g
-
citroenen gehalveerd2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
525 mg
Eiweiß
11 g
Brennwert
1322 kJ /
316 kcal
Fett
26 g
Ballaststoffe
4 g
gesättigte Fettsäuren
7 g
Kohlenhydrate
15 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch zu sehen in
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Spätzle met Asperges en Daslook Roomsaus
45 Min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Keine Bewertungen
Zuivelvrije tzatziki
Keine Bewertungen
Jack-o'-lantern gevulde paprika's
1 Std. 30 Min
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
4 Std.
Eiersalade in een knapperig Paasnestje
1 Std.
Koken van parelspeltgraan
Keine Bewertungen
Boeuf bourguignon en warme Engelse citroenpudding met citroenstroop
Keine Bewertungen
Romige courgettensoep
35 Min
Green Godess Salade
20 Min
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30 Min
Risotto met oesterzwam en champagne
35 Min