Vegetarisch koken

Manden vol verse seizoensgebonden fruit en groenten. Een kast vol lekkere volkoren granen, linzen, pasta, kikkererwten en bonen. Halloumi, tofu en eieren in de koelkast. U bereidt in een handomdraai gerechten zonder vlees.

Ontbijtgerechten boordevol energie

Vegetarische hapjes

Vegetarisch comfortfood

Koken met tofu

Volgens de legende werd tofu ongeveer 2000 jaar geleden ontdekt door een Chinese kok die per ongeluk sojamelk stremde door Nigari-zeewier toe te voegen. Zijn vergissing gaf de moderne keuken mee vorm. Tofu is een populair veelzijdig ingrediënt met veel gezondheidsvoordelen. Het kan op verschillende manieren worden klaargemaakt om de textuur te veranderen, van fijn en zacht tot knapperig en krokant.

Ontdek tofu

Zonder vlees in een handomdraai

Nog steeds zin in groenten?

Van ontbijt tot lunch, avondmaal tot dessert, u vindt het allemaal in onze inspirerende vegetarische collecties.

Meer gerechten zonder vlees