Nieuwjaarsboost

Zoek niet verder dan in uw eigen keuken om gezonder en sterker te worden in 2022. Door immuniteitversterkende ingrediënten in uw dagelijkse maaltijden te verwerken, kunt u het welzijn van uw lichaam een boost geven voor het komende jaar.

Geef uw immuunsysteem een boost in het nieuwe jaar

Groenten en fruit die rijk zijn aan vitamine C, antioxidanten en betacaroteen geven uw immuunsysteem een pak bacteriënbestrijdende voordelen, en ontstekingsremmende kruiden en specerijen weren ziektes om infecties op afstand te houden. Begin dus met het kiezen van basisproducten voor in de voorraadkast die zowel lekker als voedzaam zijn.

1. Verhoog uw vitamine C

Van pittige gerechten met chilipeper tot citrusachtige smoothies: dit zijn een paar smakelijke manieren om uw immuniteit te verhogen.

2. Meer antioxidanten

Door een reeks antioxidanten aan uw dieet toe te voegen, verhoogt u de celproductie om virussen te helpen onderdrukken en bestrijden. Neem gewoon groenten zoals spinazie en broccoli en fruit zoals bosbessen, veenbessen en vijgen om uw lichaam te ontgiften en verjongen, zodat u klaar bent om de wereld aan te kunnen.

3. Voeg kruiden en specerijen toe.

Een flinke portie bescherming is eenvoudig door een voorraad gember, knoflook, kurkuma, kardemom, zwarte peper, rozemarijn, en groene thee aan te leggen. Deze gewone huishoudelijke ingrediënten zijn een smakelijke toevoeging aan elk gerecht en zullen u het hele jaar door op topniveau houden.

Eén superfood dat alles overtreft

Perfect in een bijgerecht, hoofdgerecht, dessert of zelfs in een smoothie. Bekijk hier een van onze favoriete superfoods.

Alle recepten met boerenkool