Kerstgebakjes

Het seizoen om iedereen te verwennen! Verwen je dierbaren met onvergetelijke Kerstlekkernijen: kies uit klassieke Kerstrecepten - of creëer nieuwe familietradities.

Feestelijke favorieten

Zelfgemaakte zoete sauzen

Met de Thermomix® geïnspireerde geschenken

Huisgemaakte lekkernijen zijn de geweldigste geschenken voor familie en vrienden. Draag bij tot de verspreiding van vrolijkheid met een schaal versgebakken zandkoekjes en verrukkelijke brownies of een trommel met knapperige peperkoek. Dit kun je allemaal eenvoudig met de Thermomix® bereiden. Vul de Kerstsokken tot aan de rand met overheerlijke zoete verrassingen en doe je familie en vrienden glimlachen met geschenken vanuit je hart.

Inspireer me

Altijd een volledige koekjestrommel

De geneugten van thuis bakken

1. Een geschenk voor de zintuigen: niets gaat boven de smaak, geur en textuur van vers gebakken zelfgemaakte gerechten. Niemand weerstaat aan dat nog wat warme koekje met chocoladechips !

2. Echt genieten: je weet precies wat je eet. Geen conserveringsmiddelen, additieven of ingrediënten waarvan je de naam niet kunt uitspreken.

3. Maak het persoonlijk: een dikkere laag cognacboter voor papa of een dun laagje poedersuiker voor de kleintjes, je beslist zelf.

4. Tijd voor jezelf: bakken kan kalmerend en ontspannend zijn en je krijgt de voldoening om met je handen te werken. Met Thermomix® verzeker je geweldige resultaten om te delen en te genieten.

5. Tevredenheid gegarandeerd: serveer huisgebakken lekkernijen met trots en houd je kerstbudget binnen de perken.

Glutenvrij bakken

Bekijk onze Kerstcollectie!

Naar de collectie