Apparaten en accessoires
Gekruide kersenbrioche-krans
Voorbereiding. 45min
Totaal 2u. 20min
10 sneetjes
Ingrediënten
Brioche
-
suiker40 g
-
volle melk330 g
-
verse gist verkruimeld of 3 tl droge gist30 g
-
boter in stukken80 g
-
zout1 tl
-
broodbloem650 g
-
ei1
Vulling
-
suiker130 g
-
gemalen nootmuskaat¾ tl
-
gemalen kardemom½ tl
-
kaneelstokjes2
-
steranijsjes2
-
kruidnagels3
-
broodbloem om te bestuiven
-
gedroogde veenbessen en extra als garnering100 g
-
kersen ontpit, , en extra als garnering250 g
-
amandelvlokken100 g
-
boter gesmolten, om te kleuren20 g
-
poedersuiker om te bestuiven
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 sneetje
Eiwitten
12 g
Calorieën
2169 kJ /
516 kcal
Vetten
16 g
Vezels
5.7 g
Koolhydraten
79 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feesttafel
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Keine Bewertungen
Duitse brunch
1 Std. 15 Min
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1 Std. 20 Min
Gefermenteerde frambozensiroop
128 Std. 10 Min
Volkoren hamburgerbroodjes
2 Std. 50 Min
Brochette van kippenballetjes met rijst
1 Std. 40 Min
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24 Std. 30 Min
Simit - Turkse sesam bagel
2 Std. 10 Min
Volkorenbrood
Keine Bewertungen
Zwart-Wit Muffins
1 Std.
Turkse flatbreads
2 Std. 10 Min
Boerenbrood
2 Std.