Apparaten en accessoires
Gekruide kersenbrioche-krans
Voorbereiding. 45min
Totaal 2u. 20min
10 sneetjes
Ingrediënten
Brioche
-
suiker40 g
-
volle melk330 g
-
verse gist verkruimeld of 3 tl droge gist30 g
-
boter in stukken80 g
-
zout1 tl
-
broodbloem650 g
-
ei1
Vulling
-
suiker130 g
-
gemalen nootmuskaat¾ tl
-
gemalen kardemom½ tl
-
kaneelstokjes2
-
steranijsjes2
-
kruidnagels3
-
broodbloem om te bestuiven
-
gedroogde veenbessen en extra als garnering100 g
-
kersen ontpit, , en extra als garnering250 g
-
amandelvlokken100 g
-
boter gesmolten, om te kleuren20 g
-
poedersuiker om te bestuiven
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 sneetje
Eiwitten
12 g
Calorieën
2169 kJ /
516 kcal
Vetten
16 g
Vezels
5.7 g
Koolhydraten
79 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feesttafel
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Rugelach met pistache-halva
Geen beoordelingen
Mango kleefrijst cake (vegan)
11u.
Gestoomde havercake met gedroogde vruchten
1u. 15min
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Geen beoordelingen
Aardbei-lavendel marshmallows
Geen beoordelingen
Zuurkool
Geen beoordelingen
Drinkyoghurt met appel, ananas en limoen
13u. 25min
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30min
Geroerbakte noedels met groenten
30min
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Geen beoordelingen
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Geen beoordelingen
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1u. 35min