
Apparaten en accessoires
Gekruide kersenbrioche-krans
Voorbereiding. 45min
Totaal 2u. 20min
10 sneetjes
Ingrediënten
Brioche
-
suiker40 g
-
volle melk330 g
-
verse gist verkruimeld of 3 tl droge gist30 g
-
boter in stukken80 g
-
zout1 tl
-
broodbloem650 g
-
ei1
Vulling
-
suiker130 g
-
gemalen nootmuskaat¾ tl
-
gemalen kardemom½ tl
-
kaneelstokjes2
-
steranijsjes2
-
kruidnagels3
-
broodbloem om te bestuiven
-
gedroogde veenbessen en extra als garnering100 g
-
kersen ontpit, , en extra als garnering250 g
-
amandelvlokken100 g
-
boter gesmolten, om te kleuren20 g
-
poedersuiker om te bestuiven
Voeding per 1 sneetje
Calorieën
516 kcal /
2169 kJ
Eiwitten
12 g
Vetten
16 g
Koolhydraten
79 g
Vezels
5.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Feesttafel
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Omelet Caprese
Geen beoordelingen
Glutenvrije gevulde pepers
Geen beoordelingen
Scones met frambozenboter
25min
Charoset
15min
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10u.
Stracciatella drinkyoghurt
12u.
Gekarameliseerde witte 'Chocolate Bark'
18u.
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5u.
Lamsspiesjes
Geen beoordelingen
Gazellehoorns
1u.
Harde pistachekoekjes
45min
Amandelpasta
1u. 10min