Apparaten en accessoires
Gekruide kersenbrioche-krans
Voorbereiding. 45min
Totaal 2u. 20min
10 sneetjes
Ingrediënten
Brioche
-
suiker40 g
-
volle melk330 g
-
verse gist verkruimeld of 3 tl droge gist30 g
-
boter in stukken80 g
-
zout1 tl
-
broodbloem650 g
-
ei1
Vulling
-
suiker130 g
-
gemalen nootmuskaat¾ tl
-
gemalen kardemom½ tl
-
kaneelstokjes2
-
steranijsjes2
-
kruidnagels3
-
broodbloem om te bestuiven
-
gedroogde veenbessen en extra als garnering100 g
-
kersen ontpit, , en extra als garnering250 g
-
amandelvlokken100 g
-
boter gesmolten, om te kleuren20 g
-
poedersuiker om te bestuiven
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 sneetje
Eiwitten
12 g
Calorieën
2169 kJ /
516 kcal
Vetten
16 g
Vezels
5.7 g
Koolhydraten
79 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feesttafel
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Appel Pinda Rolls
Geen beoordelingen
Perzik- en Amandelijs
Geen beoordelingen
Pizza Diavola
Geen beoordelingen
Vegan jus
40min
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10u.
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13u. 30min
Poedersuiker
5min
Halloween broodjes
Geen beoordelingen
Knapperige chocolade stokjes
55min
Turkse flatbreads
2u. 10min
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24u. 30min
Duo van zondagse vlechtbroodjes
2u. 10min