
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Brioche
- 40 g suiker
- 330 g volle melk
- 30 g verse gist verkruimeld of 3 tl droge gist
- 80 g boter in stukken
- 1 tl zout
- 650 g broodbloem
- 1 ei
Vulling
- 130 g suiker
- ¾ tl gemalen nootmuskaat
- ½ tl gemalen kardemom
- 2 kaneelstokjes
- 2 steranijsjes
- 3 kruidnagels
- broodbloem om te bestuiven
- 100 g gedroogde veenbessen en extra als garnering
- 250 g kersen ontpit, , en extra als garnering
- 100 g amandelvlokken
- 20 g boter gesmolten, om te kleuren
- poedersuiker om te bestuiven
- Voeding
- per 1 sneetje
- Calorieën
- 516 kcal / 2169 kJ
- Eiwitten
- 12 g
- Vetten
- 16 g
- Koolhydraten
- 79 g
- Vezels
- 5.7 g