Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Brioche
- 40 g suiker
- 330 g volle melk
- 30 g verse gist, verkruimeld of 3 tl droge gist
- 80 g boter, in stukken
- 1 tl zout
- 650 g broodbloem
- 1 ei
Vulling
- 130 g suiker
- ¾ tl gemalen nootmuskaat
- ½ tl gemalen kardemom
- 2 kaneelstokjes
- 2 steranijsjes
- 3 kruidnagels
- broodbloem, om te bestuiven
- 100 g gedroogde veenbessen, en extra als garnering
- 250 g kersen, ontpit, , en extra als garnering
- 100 g amandelvlokken
- 20 g boter, gesmolten, om te kleuren
- poedersuiker, om te bestuiven
- Voeding
- per 1 sneetje
- Calorieën
- 2169 kJ / 516 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 79 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 5.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gefermenteerde frambozensiroop
128h 10min
Gestoomde havercake met gedroogde vruchten
Brak ocen
Levercake
Brak ocen
Vier kazen flatbread om te delen
Brak ocen
Kweeperentaart
Brak ocen
Knäckebröd met maanzaad en rozemarijn
1 Std. 15 Min
Basis brooddeeg
5 min
Brood
3 godz.
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1h 45min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1 Std. 35 Min
Volkoren hamburgerbroodjes
2 godz. 50 min
Baguette / Stokbrood
3hod. 45min