Apparaten en accessoires
Pad Thai
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
-
pinda's, ongezouten40 g
-
rijstnoedel linten200 g
-
eieren2
-
water500 g
-
gember, vers wortel geschild, in plakjes gesneden (2 mm)5 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
rode peper, vers in stukken gesneden15 - 20 g
-
pindaolie20 g
-
tijgergarnalen, rauw, gepeld, vers of bevroren, ontdooid300 - 330 gram
-
grof rietsuiker35 g
-
sojasaus20 g
-
vissaus35 g
-
tomatenpuree5 g
-
limoen alleen sap⅓
-
verse sojascheuten65 gram
-
koriander, vers alleen bladeren, voor garnering
-
limoen in vieren gesneden, voor de garnering1
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
1462.8 mg
Eiwitten
23 g
Calorieën
1790.1 kJ /
427.9 kcal
Vetten
13.1 g
Vezels
2.9 g
Verzadigd vet
2.3 g
Koolhydraten
55.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Pompoen-Appelcake met Havervlokken
1u. 20min
Mediterrane groentepasta
Geen beoordelingen
Nasi Goreng
40min
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Geen beoordelingen
Pittige Goulash met Donker Bier
Geen beoordelingen
Hartige cashew roomkaas
Geen beoordelingen
Japanse Ramen Noedelsoep
1u. 40min
Risottata Aziatische noedels met groenten
30min
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30min
Kleverige sesamkip
40min
Risottata met kip en champignons
40min
Waterzooi van Kip
1u.