Apparaten en accessoires
Gaspacho
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 15min
2 portions
Ingrediënten
-
330 g de tomates olivettes mûres coupées en deux
-
20 g de poivron vert
-
15 g d'oignon
-
25 g de concombre partiellement pelé
-
1 gousse d'ail
-
10 g de vinaigre
-
1 pincée de sel
-
15 - 35 g d'huile d'olive extra vierge
-
3 glaçons
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
2 g
Calorieën
616 kJ /
146 kcal
Vetten
13 g
Vezels
2.4 g
Koolhydraten
5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Salmorejo
10min
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45min
Parmigiana al forno
1u. 50min
Gaspacho
2u. 25min
Entrecôte aux truffes sur son risotto à la chicorée rouge
50min
Guacamole
5min
Soupe aux asperges et à l'aneth
25min
Soupe froide avocat-coco
10min
Risotto aux épinards et asperges
40min
Gaspacho
1u. 15min
Pesto de basilic
10min
Velouté orange-courge
35min