Linguine allo scoglio

Linguine allo scoglio

4.6 7 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
2 porzioni

Ingrediënten

  • 300 g di frutti di mare misti (cozze e vongole)
  • 3 scampi puliti ed eviscerati
  • 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • ½ spicchio di aglio a metà
  • ½ peperoncino rosso piccante
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 350 g di calamari ad anelli
  • 20 g di vino bianco secco
  • 150 g di passata di pomodoro
  • ½ cucchiaino di sale + q.b.
  • 160 g di pasta secca tipo linguine

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 1534.2 mg
Eiwitten 49.9 g
Calorieën 2533.8 kJ / 605.5 kcal
Vetten 15.3 g
Vezels 3.4 g
Verzadigd vet 3.2 g
Koolhydraten 71.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...