Ravioli ai funghi porcini

Ravioli ai funghi porcini

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 1u.
Totaal 3u.
12 porzioni

Ingrediënten

Pasta fresca
  • 450 g di semola di grano duro
  • 5 uova piccole
  • 25 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
  • 1 ½ mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 90 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
  • 1 ½ spicchi di aglio
  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 1050 g di funghi porcini freschi a pezzi
  • ¾ di cucchiaino di sale
  • 3 pizzichi di pepe nero macinato
  • 90 g di pangrattato
Ravioli
  • 75 g di burro
  • 3 rametti di salvia fresca

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 274.6 mg
Eiwitten 13.5 g
Calorieën 1422.6 kJ / 340 kcal
Vetten 16.8 g
Koolhydraten 35.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...