Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 80 g di Parmigiano Reggiano a tocchetti
- 500 g di acqua
- 500 g di spinaci baby freschi
- 5 g di sale
- 250 g di ricotta fresca, ben scolata
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Pasta fresca
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova
- 1 cucchiaio olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 100 g di burro
- 6 foglie di salvia fresca
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2035.3 kJ / 486.5 kcal
- Eiwitten
- 20.1 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 27.2 g
- Verzadigd vet
- 14.6 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 662.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliatelle paglia e fieno con ragù alla bolognese
2h
Ravioli tricolore
1 Std. 45 Min
Crostata albero di Natale
1 Std. 30 Min
Ravioli ricotta e spinaci
10 Std.
Gnocchi al ragù
2 Std. 10 Min
Torroncini abruzzesi
3 Std. 30 Min
Pizza chiena
5 Std.
Confettura di more e pere
Geen beoordelingen
Cuori di speck e noci al forno
1 Std. 30 Min
Pici all'etrusca
1 Std. 45 Min
Tagliatelle verdi con ragù di culatello
1h 10min
Minestra imperiale tricolore
1 Std. 30 Min