Ravioli di Santo Stefano

Ravioli di Santo Stefano

4.8 4 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u.
6 porzioni

Ingrediënten

Ripieno
  • 80 g di Parmigiano Reggiano a tocchetti
  • 500 g di acqua
  • 500 g di spinaci baby freschi
  • 5 g di sale
  • 250 g di ricotta fresca, ben scolata
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
Pasta fresca
  • 300 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 3 uova
  • 1 cucchiaio olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
  • 100 g di burro
  • 6 foglie di salvia fresca

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 662.1 mg
Eiwitten 20.1 g
Calorieën 2035.3 kJ / 486.5 kcal
Vetten 27.2 g
Vezels 2.8 g
Verzadigd vet 14.6 g
Koolhydraten 43 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...