Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 80 g di Parmigiano Reggiano a tocchetti
- 500 g di acqua
- 500 g di spinaci baby freschi
- 5 g di sale
- 250 g di ricotta fresca, ben scolata
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Pasta fresca
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova
- 1 cucchiaio olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 100 g di burro
- 6 foglie di salvia fresca
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2035.3 kJ / 486.5 kcal
- Eiwitten
- 20.1 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 27.2 g
- Verzadigd vet
- 14.6 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 662.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Paella veloce
40min
Nidi di patate con uova sode in salsa rosa (TM6)
1 Std. 30 Min
Gnocchi di patate ripieni di speck e Brie
1 Std. 20 Min
Ravioli alla valtellinese
1h 45min
Michetta (TM6)
6h 30min
Frittelle di carciofi
45min
Tagliatelle verdi alla rucola e pomodorini
45min
Monte Cristo sandwich
4h 30min
Caramelle di pesce con vongole e zucchine
1h 45min
Pizza al lardo, pere, gorgonzola e noci
6h 15 min
Pollo fritto coreano in salsa piccante
3 Std.
Tortelli di patate parmensi
1 Std. 30 Min