Compatibele versies
Spalla di agnello a cottura lenta con vino rosso e rosmarino
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g di spalla di agnello, senza ossa
- burro q.b.
- sale marino, a piacere
- pepe nero macinato, a piacere
- 7 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 80 g di aceto balsamico
- 250 g di vino rosso
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di cipolla rossa, in quarti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2259 kJ / 540 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 41 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lonza di maiale sottovuoto con salsa al burro
3 Std. 30 Min
Arrosto di vitello a Cottura Lenta con patate
11 godz.
Ossobuco Sottovuoto
12u. 40min
Japanese Cheese Tart
Geen beoordelingen
Uova alla scozzese (Scotch eggs)
1h
Costolette di agnello in salsa bernese
4h
Baccalà con salsa samfaina
55min
Ciambella di polenta con spezzatino a Cottura Lenta
3 Std. 30 Min
Guancette di manzo sottovuoto con purè e spinaci
12h 45min
Spezzatino aggrassato alla catanese a Cottura Lenta
4h 40min
Coppa di maiale al forno con mele e composta di cipolle
2h
Pot au feu di pollo al miso a Cottura Lenta
1h 45min