Compatibele versies
Spalla di agnello a cottura lenta con vino rosso e rosmarino
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g di spalla di agnello, senza ossa
- burro q.b.
- sale marino, a piacere
- pepe nero macinato, a piacere
- 7 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 80 g di aceto balsamico
- 250 g di vino rosso
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di cipolla rossa, in quarti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2259 kJ / 540 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 41 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di polpo e patate
2h
Brasato al vino rosso a Cottura Lenta
13h
Baci di dama alle nocciole
2 Std. 30 Min
Mini Pandorini (TM6)
15 godz.
Sautè di cozze e vongole
40 min
Liquore alle pere
384h
Insalata di totani, gamberi e verdurine croccanti
45 min
Moddizzosu di patate
7 Std.
Michetta (TM6)
6 Std. 30 Min
Zuppetta di mare con crocchette di patate
1 Std. 50 Min
Quaglie ai petali di rosa (alla maniera de Come l'acqua per il cioccolato)
1 Std. 30 Min
Pane rustico ripieno
29h