Compatibele versies
Spalla di agnello a cottura lenta con vino rosso e rosmarino
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g di spalla di agnello, senza ossa
- burro q.b.
- sale marino, a piacere
- pepe nero macinato, a piacere
- 7 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 80 g di aceto balsamico
- 250 g di vino rosso
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di cipolla rossa, in quarti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2259 kJ / 540 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 41 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Impasto base per pane
1h
Tagliata di pollo in salsa BBQ
4h
Cornetti sfogliati (TM6)
9h
Zuppa di cipolle alla francese con Affettatutto Bimby® (TM6)
1h
Spezzatino di maiale, purè di verdure e broccoli (Bimby Friend)
55min
Tacchino del Ringraziamento
55h
Costolette di agnello in salsa bernese
4h
Gelato veloce alle ciliegie
20 min
Pinsa romana alla carbonara
4h
Broéto chioggiotto
1h 10min
Roastbeef con contorno di funghi porcini
1h
Arancini di riso da "Gli arancini di Montalbano"
3h