Apparaten en accessoires
Caramels à la crème
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u.
18 morceaux
Ingrediënten
-
65 g de sucre
-
65 g de sucre de canne
-
130 g de crème entière, froide
-
½ sachet de sucre vanillé
-
10 g de beurre
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 morceau/part
Natrium
2.8 mg
Eiwitten
0.2 g
Calorieën
239.6 kJ /
57.3 kcal
Vetten
3.1 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
1.9 g
Koolhydraten
7.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Bon app, les Suisses!
96 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Nœud au lard
2u. 10min
Tresse russe aux canneberges
3u.
Cuchaule
2u. 30min
Gâteau du Vully
2u. 30min
Moutarde de Bénichon
40min
Pain tessinois
1u. 50min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2u. 40min
Carac (Tartelette au chocolat)
2u.
Pain paysan
3u.
Mousse au Toblerone®
3u. 10min
Bonhomme en pâte
2u. 10min
Tresse bernoise
1u. 45min