Sausage and Bacon Casserole

Sausage and Bacon Casserole

4.7 21 beoordeling
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
4 portions

Ingrediënten

  • pork sausages
    8
  • garlic cloves
    2
  • onions quartered
    130 g
  • olive oil plus extra for greasing
    20 g
  • smoked bacon cut in pieces (5 cm)
    100 g
  • red wine
    65 g
  • tinned chopped tomatoes
    270 g
  • boiling water
    200 g
  • beef stock cube (for 0.5 l) crumbled
    ½
    ½ tsp beef stock paste, homemade
  • dark brown muscovado sugar
    ½ Tbsp
  • tomato purée
    1 ¼ Tbsp
  • Worcestershire sauce
    1 ¼ Tbsp
  • fresh thyme leaves only, to taste
    2 - 2 ½ sprigs
  • dried mixed herbs
    ½ tsp
  • fine sea salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • tinned cannellini beans rinsed, drained
    320 g
  • fresh parsley leaves (optioneel) for garnishing
  • crusty bread for serving

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1053.8 mg
Eiwitten 18.1 g
Calorieën 1832.3 kJ / 437.9 kcal
Vetten 27.8 g
Vezels 5.5 g
Verzadigd vet 7.9 g
Koolhydraten 27.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...