Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas

Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas

4.8 28 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
4 raciones

Ingrediënten

  • 1 diente de ajo
  • 35 g de pimiento verde
  • 35 g de cebolla
  • 35 g de puerro en rodajas
  • 1 ½ cucharadas de tomate triturado en conserva
  • 30 g de aceite de oliva
  • 1 cucharadita de pimentón dulce
  • 1 pellizco de pimienta blanca molida
  • 1 hoja de laurel seca
  • 300 g de acelgas en trozos
  • 400 g de agua
  • 100 g de calabaza en trozos pequeños
    100 g de patata, en trozos pequeños
  • 200 g de bacalao en salazón remojado y desalado
  • 540 g de garbanzos cocidos (en conserva) (lavados y escurridos)
  • ½ cucharadita de sal

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 4511.6 mg
Eiwitten 41.6 g
Calorieën 1993 kJ / 476 kcal
Vetten 19.2 g
Vezels 9.9 g
Verzadigd vet 2.7 g
Koolhydraten 36.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...