Apparaten en Accessoires
Stoofpotje van Runderwang met Mosselen en Inktvis
Voorbereiding 20min
Totaal 3u.
4 porties
Ingrediënten
-
olijfolie60 g
-
200 g rode ui, in partjes gesnedengele ui in partjes gesneden200 g
-
runderwangen in stukken gesneden (4-5 cm)1000 g
-
rode wijn300 g
-
bouillonblokjes (voor 0,5 l)2
-
zwarte peper, gemalen2 snuifjes
-
tijm, gedroogd2 - 3 tl
-
rauwe pijlinktvis in stukken gesneden (2-3 cm)450 g
-
verse schoongemaakte venusschelpen500 g
-
korianderblad, vers fijngehakt (om te bestrooien)
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 4 porties
Natrium
5560.2 mg
Eiwitten
364.7 g
Calorieën
12492.2 kJ /
2985.7 kcal
Vetten
119.2 g
Vezels
4.4 g
Verzadigd vet
27.9 g
Koolhydraten
50.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Balletjes in tomatensaus
1u. 10min
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55min
Gestoofde Savooiekool op Italiaanse wijze
Geen beoordelingen
Pulled Pork
Geen beoordelingen
Gebraden kip met ovengegaarde Groenten
Geen beoordelingen
Cider-Kipstoofpot
Geen beoordelingen
Sloppy Gold Rush Burgers
Geen beoordelingen
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Geen beoordelingen
Volcano Steak Burgers
Geen beoordelingen
Honey BBQ Chicken
Geen beoordelingen
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Geen beoordelingen
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Geen beoordelingen