Stoofpotje van Runderwang met Mosselen en Inktvis

Geen beoordelingen
Voorbereiding 20min
Totaal 3u.
4 porties

Ingrediënten

  • olijfolie
    60 g
  • gele ui in partjes gesneden
    200 g
    200 g rode ui, in partjes gesneden
  • runderwangen in stukken gesneden (4-5 cm)
    1000 g
  • rode wijn
    300 g
  • bouillonblokjes (voor 0,5 l)
    2
  • zwarte peper, gemalen
    2 snuifjes
  • tijm, gedroogd
    2 - 3 tl
  • rauwe pijlinktvis in stukken gesneden (2-3 cm)
    450 g
  • verse schoongemaakte venusschelpen
    500 g
  • korianderblad, vers fijngehakt (om te bestrooien)

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 4 porties

Natrium 5560.2 mg
Eiwitten 364.7 g
Calorieën 12492.2 kJ / 2985.7 kcal
Vetten 119.2 g
Vezels 4.4 g
Verzadigd vet 27.9 g
Koolhydraten 50.5 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie

Misschien vind je dit ook leuk...

Alles tonen