Apparaten en Accessoires
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Voorbereiding 30min
Totaal 30u.
4 portie
Ingrediënten
Deeg
-
water425 g
-
durum tarwebloem320 g
-
bloem, type 00320 g
-
verse gist2 g
-
zout15 g
Boerenkool en Salciccia
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie30 g
-
Italiaanse worst (salsiccia), ontveld, in stukken200 g
-
500 g raapstelen, schoongemaakt, fijn gesnedenboerenkool schoongemaakt, fijn gesneden500 g
-
mozzarella in stukken200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
2260.5 mg
Eiwitten
39.1 g
Calorieën
3882.3 kJ /
928 kcal
Vetten
33.5 g
Vezels
15.4 g
Verzadigd vet
33.5 g
Koolhydraten
126.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pizza 2.0
7 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Pindakaas Crackers
35min
Vegan Oesterzwam Soep
Geen beoordelingen
Prei en Kaas Taart
1u. 5min
Hummus
5min
Amarant cacao balletjes
Geen beoordelingen
Vegetarische hamburger
45min
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Geen beoordelingen
Tarte Tatin
2u.
Koken van parelspeltgraan
Geen beoordelingen
Vegan Oesterzwam Shoarma
Geen beoordelingen
Kikkererwten shoarma salade bowl
40min
Framboos Kokos Smoothie Bowl
Geen beoordelingen