Apparaten en Accessoires
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Voorbereiding 20min
Totaal 2u. 20min
24 stuks
Ingrediënten
-
aardbeien schoongemaakt, gehalveerd, plus 3 extra in blokjes gesneden (1 cm)100 g
-
perzik, blik, in juice, drained, cut in pieces, plus 30 g extra diced (1 cm)perziken rijp, in stukjes gesneden, plus 30 g extra in blokjes gesneden (1 cm)100 g
-
suiker20 g
-
roomkaas light200 g
-
yoghurt, 0,1% vet150 g
-
sinaasappel alleen fijn geraspte schil½
-
vanille-extract, natuurlijk½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
1 g
Calorieën
104 kJ /
25 kcal
Vetten
1 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
lagere GI
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Ananas Dessert met Meringue
25min
Glutenvrije Mini Appeltaartjes (koolhydraatarm)
Geen beoordelingen
Zuivelvrije tzatziki
Geen beoordelingen
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Geen beoordelingen
Gestoomde spinaziecake
35min
Aardappelpuree en merguez
Geen beoordelingen
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55min
Citroenhapjes met havervlokken-zandkorst
5u. 15min
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2u. 15min
Ijs van amarenakersen
8u. 10min
Lentetaart met yoghurt
5u. 15min
Krokante olijven
1u. 30min