Apparaten en Accessoires
Inktvis "à Lagareiro"
Voorbereiding 15min
Totaal 1u. 30min
6 portie
Ingrediënten
-
vastkokende aardappel klein, met schil1000 g
-
zout, grof100 g
-
water100 g
-
inktvis (ongeveer 1000 g), in grote stukken gesneden1
-
ui gehalveerd80 g
-
teentjes knoflook6
-
korianderbladeren, vers20 g
-
olijfolie100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
6994.2 mg
Eiwitten
37.8 g
Calorieën
2629.5 kJ /
628.5 kcal
Vetten
36.1 g
Vezels
5.4 g
Verzadigd vet
5.1 g
Koolhydraten
38.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Žádné hodnocení
Volcano Steak Burgers
Žádné hodnocení
Pompoen Chai Latte
20min.
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2hod.
Hummus
5min.
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Žádné hodnocení
Kimchi kaasdip
Žádné hodnocení
Vegan moussaka
1hod. 50min.
Alcoholvrije Bessen Mojito
5min.
Pindakaas Kikkererwten Koekjes
35min.
Gehaktballetjes met Groenten
20min.
Zachte Appelcake
50min.