Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g wortelen, in stukken gesneden
- 40 g sjalotten
- 1 knoflookteentje
- 800 g konijnenrug
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 250 g gedroogde pruimen, ontpit
- 300 g appels, zuur, gesneden in blokjes (3 cm)
- 20 g olijfolie
- 2 - 3 snuifjes zout, naar wens
- 3 snuifjes gemalen peper, naar wens
- 30 g droge witte wijn
- 1 gedroogd laurierblad
- 1 takje verse tijm
- 1 takje verse rozemarijn
- 900 g water
- 1 gevogelte bouillonblokje (voor 0,5 l)
- 350 g ei pasta, vers, type tagliatelle
- 50 g gedroogde pruimen, opzij gezet
- 10 g maïszetmeel
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3649 kJ / 869 kcal
- Eiwitten
- 49.5 g
- Koolhydraten
- 87.8 g
- Vetten
- 33.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Minipizza’s
1ωρ. 20 λεπτ.
Macaroni met ham en kaas
1ωρ. 20 λεπτ.
Lactosevrije luikse wafels
Geen beoordelingen
Glutenvrije quiche Lorraine
Geen beoordelingen
Appeltaart
Geen beoordelingen
Tunesische Chorba
45min
Speculoos druiven tiramisu
1ωρ.
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1ωρ. 30 λεπτ.
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Geen beoordelingen
Sous-vide peren met kaneel
2 Std. 5 Min
Brownies van zoete aardappel
1ωρ.
Suikerglazuur
Geen beoordelingen