Apparaten en Accessoires
Spiesje van konijn, appel en pruim
Voorbereiding 20min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
-
wortelen in stukken gesneden40 g
-
sjalotten40 g
-
knoflookteentje1
-
konijnenrug800 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
gedroogde pruimen ontpit250 g
-
appels, zuur gesneden in blokjes (3 cm)300 g
-
olijfolie20 g
-
zout naar wens2 - 3 snuifjes
-
gemalen peper naar wens3 snuifjes
-
droge witte wijn30 g
-
gedroogd laurierblad1
-
verse tijm1 takje
-
verse rozemarijn1 takje
-
water900 g
-
gevogelte bouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
ei pasta, vers, type tagliatelle350 g
-
gedroogde pruimen opzij gezet50 g
-
maïszetmeel10 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
49.5 g
Calorieën
3649 kJ /
869 kcal
Vetten
33.8 g
Koolhydraten
87.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Klassiekers
27 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Blue Hawaii
Geen beoordelingen
Vegan Oesterzwam Soep
40min
Kikkererwten shoarma salade bowl
40min
Groentetaart met korst van kikkererwtenmeel
Geen beoordelingen
Kip-miso stoofpot
1u. 45min
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3u.
Tarte Tatin
2u.
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9u.
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2u.
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2u. 20min
Krokant gebraad met moutbiersaus
2u. 40min
Beef Wellington
10u. 10min