Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Schalotten
- 200 g Rinderfilet, in Stücken
- 1 Eigelb
- 10 g Öl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Kapern, abgetropft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 855 kJ / 204 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sylter Landei mit gebackener Auster
30min
Thai-Hähnchensalat
30min
Seeteufel in Sauce
1 Std.
Thunfischmousse
10 Min
Tatar vom Weiderind mit Wurzelgemüse
1h 50min
Rindfleisch-Tatar
30min
Rindertatar mit Kapern und Aioli
1h 25min
Klassisches Beefsteak Tatar
30min
Lachs-Tatar
5 min
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1h 15 min
Beef- & Tuna-Tatar mit Trüffelmayonnaise
2 godz. 15 min
Lachstatar auf Avocadomus
15 Min