Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 TL rosa Pfefferkörner und etwas mehr zum Garneiren
- 2 Stängel Dill, abgezupft und etwas mehr zum Garnieren
- 300 g Lachsfilets, frisch, ohne Haut, (Sushi-Qualität), in 3 Stücken
- 40 g Zitronensaft
- 2 EL Olivenöl
- ½ TL Worcester-Sauce
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
-
100
g Brunnenkresse
of 100 g gemischter Blattsalat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 463 kJ / 111 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 7 g
Alternatieve recepten
Lachstatar auf Avocadomus
15min
Vitello Tonnato
48 Std.
Beef- & Tuna-Tatar mit Trüffelmayonnaise
2h 15min
Tatar
10 Min
Miesmuscheln in Weißwein mit Sahnesauce
45 Min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20 Min
Lachstatar mit Avocado und Ei
45 Min
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1 godz. 15 min
Garnele und Fisch in Paprika-Safran-Süppchen
1 Std.
Lachstatar mit Orange und Apfel
2h 15min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 Min
Rindfleisch-Tatar
30 min