Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 - 15 Stängel Petersilie, abgezupft
- 220 g Zwiebeln, halbiert
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 45 g natives Olivenöl
- 1000 g Miesmuscheln, gesäubert
- 150 g Weißwein, trocken
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 100 g Kochsahne (ca. 15-20 % Fett)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 935 kJ / 223 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 0.9 g
Alternatieve recepten
Sylter Landei mit gebackener Auster
30min
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
45min
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
50 Min
Rindfleisch-Tatar
30min
Mediterraner Meeresfrüchte-Reis mit Chorizo
1sa 5 dk
Penne mit Muscheln
1sa 5 dk
Muscheln mit Sahnesauce
30min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35min
Garnele und Fisch in Paprika-Safran-Süppchen
1h
Miesmuscheln mit Marinara-Sauce
45min
Muscheln mit Tomatensauce
40min
Muscheln in Weißweinsud
35min