Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 - 5 Stängel Blattpetersilie, abgezupft,
- 250 g Wasser und etwas mehr zum Ergänzen der Garflüssigekit
- 1000 g Miesmuscheln, frisch, gesäubert
- 30 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
- 30 g Schalotten, halbiert
- 3 Knoblauchzehen
-
1
rote Chilischote, frisch, klein, entkernt
(optioneel)
of ⅓ TL Chiliflocken, getrocknet, klein, entkernt (optioneel) - 50 g Weißwein, trocken (optioneel)
- 120 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 40 - 50 g Tomatenmark
- 1 Prise Salz
- 350 g Penne oder ähnliche kurze, trockene Nudeln
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2011 kJ / 480 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 5.5 g
Alternatieve recepten
Zitronenlinguine mit Scampi
35 min
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
50 min
Miesmuscheln in Weißwein mit Sahnesauce
45 min
Tintenfischringe aglio e olio
1 Std. 20 Min
Muscheln und Wolfsbarsch
1 Std.
Pasta alla Putanesca
45 min
Garnelen Pasta Aglio Olio
35 min
Fusilli mit pikanten Miesmuscheln
55min
Mediterraner Meeresfrüchte-Reis mit Chorizo
1 godz. 5 min
Linguine mit Garnelen
35 min
Gefüllte Calamari vom Grill
50 min
Miesmuscheln mit Marinara-Sauce
45 min