Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
500
g Lachsfilets, frisch, ohne Haut
of 500 g Lachsforellenfilets, ohne Haut - 1 Bio-Orange
- 1 Apfel (ca. 150-180 g)
- 3 - 4 Spritzer Zitronensaft, frisch gepresst
- 3 Stängel frische Dille, Spitzen abgezupft, etwas mehr zur Dekoration
- 1 Schalotte (ca. 20-30 g), halbiert
- ¾ TL Salz
- ½ TL gemahlener weißer Pfeffer
- 1 TL Senf
- 20 g Olivenöl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 519 kJ / 124 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Lachstatar auf Avocadomus
15min
Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme
1h 30min
Beef- & Tuna-Tatar mit Trüffelmayonnaise
2 godz. 15 min
Lachs-Garnelen-Lasagne an Spinatrahm (Dänemark)
1u.
Limoncello-Tartelettes
3h 15min
Lachs-Tatar
5min
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1u. 15min
Avocadokaltschale mit Räucherlachsverhackertem
15min
Garnele und Fisch in Paprika-Safran-Süppchen
1u.
Spargel-Lachs-Tatar mit Vogerlsalat
40min
Saiblingsfilets auf Krenrisotto und Frühlingsgemüse
1u.
Rindfleisch-Tatar
30min