![Lachstatar mit Orange und Apfel Lachstatar mit Orange und Apfel](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BFB218BE-0E83-4CC5-AE12-E7DA6362438E/Derivates/fbbde6b6-e5fe-414e-aab9-e40bc5ef32e0.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
500
g Lachsfilets, frisch, ohne Haut
of 500 g Lachsforellenfilets, ohne Haut - 1 Bio-Orange
- 1 Apfel (ca. 150-180 g)
- 3 - 4 Spritzer Zitronensaft, frisch gepresst
- 3 Stängel frische Dille, Spitzen abgezupft, etwas mehr zur Dekoration
- 1 Schalotte (ca. 20-30 g), halbiert
- ¾ TL Salz
- ½ TL gemahlener weißer Pfeffer
- 1 TL Senf
- 20 g Olivenöl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 519 kJ / 124 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Tatar
10 min
Lachstatar auf Avocadomus
15 min
Lachs-Tatar
5min
Beef- & Tuna-Tatar mit Trüffelmayonnaise
2 Std. 15 Min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 min
Lachsforellentatar auf Erdäpfelcreme
35 min
Avocadokaltschale mit Räucherlachsverhackertem
15 min
Warmer Zitronenlachs mit Radieschentatar und Sauerampfercreme
30 min
Spargel mit Ziegenkäse und Portweinzwiebeln
50min
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1 Std. 20 Min
Rindfleisch-Tatar
30 min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20 min