Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Zwiebeln, geviertelt
- 100 g Lauch, in Stücken (2 cm)
- 50 g Karotten, in Stücken
- 50 g Erdäpfel, mehlig, in Stücken
- 50 g Knollensellerie, in Stücken
- 125 g durchwachsener Selchspeck, in Würfeln
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 40 g Butter, in Stücken
- 2 Scheiben Schwarzbrot, dünn (ca.100 g)
- 1 - 2 EL Rapsöl zum Einpinseln
- Meersalz zum Würzen
- 8 Radieschen
- 60 g Wermut (z.B. Noilly Prat)
- 750 g Hühnerfond
- 1 TL Kümmel, ganz
- 2 EL Sauerrahm
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 EL Tomatendressing, selbstgemacht (siehe Tipp)
- 20 g Crème fraîche
- 2 EL Kren, frisch gerissen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1518 kJ / 363 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 5 g
Alternatieve recepten
Garnelencocktail
30 min
Kartoffel-Sellerie-Suppe mit Garnelen
45 Min
Polenta mit Trüffel und Ei
35 min
Garnele und Fisch in Paprika-Safran-Süppchen
1 Std.
Spargel-Lachs-Tatar mit Vogerlsalat
40 Min
Spargel-Papaya-Cocktail
35 min
Gorgonzolamousse mit Balsamicozwetschken
1 Std. 10 Min
Steirische Fischsulz
7 Std.
Erdbeer-Gazpacho
40 Min
Bachsaibling mit Haselnussmilch
26 godz.
Tomatendressing | Portwein | Apfel
5 Std. 30 Min
Kürbis-Apfel-Suppe mit Hühnerbrust
40 Min