Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Bio-Zitronen
- 1 Bund Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft
- 6 Knoblauchzehen, halbiert
- 50 g Olivenöl
- 120 g Rohschinken (z. B. Prosciutto), in dünnen Scheiben
- 100 g Pecorino, in Stücken
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 150 g Erdäpfel, mehlig, in Stücken
- 1000 g Tintenfische, ganz, mittelgroß (ca. 10-12 Stück), ausgenommen mit Kopf
- ¼ TL Salz
- 3 - 4 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1333 kJ / 318 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zitronenlinguine mit Scampi
35 Min
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
50 Min
Miesmuscheln in Weißwein mit Sahnesauce
45 Min
Scharfe Garnelensuppe
35 Min
Sauer-scharfe Garnelensuppe
1 Std.
Sous-vide Oktopus-Salat
8 Std.
Penne mit Muscheln
1h 5 min
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1u. 20min
Mediterraner Meeresfrüchte-Reis mit Chorizo
1h 5 min
Linguine mit Garnelen
35 Min
Garnelen Asia Style mit Glasnudeln
1 Std. 15 Min
Miesmuscheln mit Marinara-Sauce
45 Min