![Gefüllte Calamari vom Grill Gefüllte Calamari vom Grill](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1f2852b7-4192-4c7b-a7ed-8d18c75dc05a/Derivates/1d5ef279-23cd-44d3-9c71-49b0a5121ecf.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Bio-Zitronen
- 1 Bund Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft
- 6 Knoblauchzehen, halbiert
- 50 g Olivenöl
- 120 g Rohschinken (z. B. Prosciutto), in dünnen Scheiben
- 100 g Pecorino, in Stücken
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 150 g Erdäpfel, mehlig, in Stücken
- 1000 g Tintenfische, ganz, mittelgroß (ca. 10-12 Stück), ausgenommen mit Kopf
- ¼ TL Salz
- 3 - 4 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1333 kJ / 318 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tintenfischringe aglio e olio
1h 20min
Tintenfischsauce
40 Min
Scharfe Garnelensuppe
35 Min
Tintenfisch mit Tomaten und Zuckerschoten
25 Min
Sauer-scharfe Garnelensuppe
1 Std.
Schwarze Linguine
45 Min
Schwammerlantipasti
1h 10min
Miesmuscheln in Weißwein mit Sahnesauce
45 Min
Forellen des Bischofs
35 Min
Lachsforellentatar auf Erdäpfelcreme
35 Min
Mediterraner Meeresfrüchte-Reis mit Chorizo
1 Std. 5 Min
Garnelen Aglio e Olio
20 Min