Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Bio-Zitronen
- 1 Bund Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft
- 6 Knoblauchzehen, halbiert
- 50 g Olivenöl
- 120 g Rohschinken (z. B. Prosciutto), in dünnen Scheiben
- 100 g Pecorino, in Stücken
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 150 g Erdäpfel, mehlig, in Stücken
- 1000 g Tintenfische, ganz, mittelgroß (ca. 10-12 Stück), ausgenommen mit Kopf
- ¼ TL Salz
- 3 - 4 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1333 kJ / 318 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fischsuppe
1 godz. 40 min
Gedämpfter Kräutersaibling mit Erdäpfeln & Eierschwammerln
1ωρ.
Lachs-Garnelen-Lasagne an Spinatrahm (Dänemark)
1ωρ.
Tintenfisch mit Erbsen
35min
Tintenfischringe aglio e olio
1ωρ. 20 λεπτ.
Muscheln und Wolfsbarsch
1ωρ.
Rindswangerl | Sellerie | Zwiebel
3 Std. 30 Min
Rindfleisch-Wok mit roten Zwiebeln und Brokkoli
1ωρ. 10 λεπτ.
Mediterraner Meeresfrüchte-Reis mit Chorizo
1h 5min
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1ωρ. 20 λεπτ.
Miesmuscheln in Weißwein mit Sahnesauce
45min
Andalusische Fischsuppe
50 λεπτ.