Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Avocados, reif, geschält, entsteint, in Stücken
- 1 TL Salz
- 1 EL Zitronensaft
- 400 g Rinderhüftsteaks, ohne Fett und Sehnen, in Würfeln (3 cm), angefroren
- 2 Schalotten, halbiert
- 2 Cornichons, in Stücken
- 3 TL Kapern
- 7 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- ½ TL scharfer Senf
- 3 EL Olivenöl
- 1 EL Weißweinessig
- 4 EL Crème fraîche
- 4 Wachteleier, nur das Eigelb, in der Schale
- 4 EL Kaviar
- 2 EL Schnittlauch, in Röllchen
- 150 g gemischter Blattsalat, mit Wildkräutern
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1870 kJ / 447 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 33 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vitello Tonnato
48 godz.
Beef- & Tuna-Tatar mit Trüffelmayonnaise
2h 15min
Tatar
10 min
Sirloin Steak mit Heurigen und Chimichurri
50 Min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20 Min
Tatar vom Weiderind mit Wurzelgemüse
1 godz. 50 min
Sashimi vom Thunfisch mit Limetten-Sesam-Vinaigrette
20 Min
Lachs-Tatar
5min
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1h 15min
Lachstatar mit Orange und Apfel
2h 15min
Garnelen mit Queller und Thai-Basilikum
30 Min
Rindertatar mit Kapern und Aioli
1 Std. 25 Min